Website in opbouw

Nog even geduld, intussen bouwen wij ijverig aan onze nieuwe website.

Thuis in techniek

E.A.V.O. heeft een jarenlange ervaring met het plaatsen van elektrische installaties en woningventilatie op de particuliere markt, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

U kan bij ons terecht voor elektriciteit, domotica, verlichting en ventilatie. Hiervoor hebben wij een eigen plaatsingsdienst ter beschikking die u over het volledige project bijstaat met raad en daad.

Wenst u zelf aan de slag te gaan? Dan kunnen wij u ook zelfbouwpakketten aanbieden, op maat van de klant en met begeleiding op de werf

Ventilatie

Met de ventilatiesystemen van E.A.V.O. hoeft u zich niet langer zorgen te maken over het binnenklimaat in uw woning. Vandaag wordt er zodanig gebouwd dat men de woning als het ware hermetisch gaat inpakken. Vandaar dat luchtdicht bouwen, een gezond en goed binnenklimaat en ventilatie hand in hand gaan.

Domotica

Er is vandaag heel wat te doen rond domotica. De systemen worden alsmaar performanter en de mogelijkheden lijken eindeloos. E.A.V.O. heeft gekozen voor het systeem van Niko, namelijk de Niko Home Control, omdat het een stabiel, degelijk, eenvoudig, overzichtelijk, compleet en betaalbaar systeem is.

Elektriciteit

Bij een eerste gesprek gaan we na wat de noden en de wensen zijn. Met deze info kunnen we dan een offerte opmaken met aandacht voor het budget.
Wij gebruiken steeds materialen van gerenommeerde merken. De elektriciteitswerken nemen een aanvang wanneer de ruwbouw klaar is, liefst vooraleer de ramen en deuren geplaatst worden.

Verlichting

Als verlichtingsadviseur zijn wij in staat, om de sferen die u wilt creëren, zowel binnenhuis als in de tuin, in de praktijk om te zetten door gebruik te maken van een aangepaste verlichting. Indien gewenst kunnen wij een volledige lichtstudie opmaken met behulp van de professionele Dialux software.

Zelfbouwpakketten

E.A.V.O. biedt zowel voor ventilatie, elektriciteit en domotica zelfbouwpakketten aan.

MOGELIJKHEDEN
  1. U plaatst zoveel mogelijk alles zelf, met ons advies en begeleiding op de werf. (Wat u niet ziet zitten, nemen wij van u over.)
  2. U assisteert ons tijdens de werkzaamheden.
  3. U plaatst alles zelf.
VOORDELEN
  • U bespaart een pak op het budget.
  • U doet alles op eigen tempo.
  • Indien nodig heeft u een hulplijn ter beschikking.

Contacteer ons!

Indien u vragen hebt of een offerte wenst, kunt u E.A.V.O., steeds telefonisch of via e-mail contacteren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.